ZondagochtendCompetitie 2015

Tennisvereniging St. George

Oeverland 2, Spierdijk | T: 0229-561675

 

 

ZondagOchtend competitie 2015

 

De zondagochtend competitie is weer gespeeld.

 

Dankzij het gebruik van de twee inhaal ochtenden is het mogelijk geweest om alle zeven partijen door iedereen gespeeld te krijgen.

Uit de eindstanden van de competitie heeft onze organisatrice, Bets, de finale ochtend op Valentijnsdag samengesteld. Zij had gezorgd voor een fraaie bos bloemen voor de winnaars en winnaressen. Die mochten dus direct naar huis; de anderen moesten nog even langs de bloemenboetiek.

 

Deze ochtend leek enigszins in het water te vallen, maar vergeleken met de regenval in de loop van deze dag, mogen we van geluk spreken, dat de wedstrijden niet op een later tijdstip gespeeld zijn.

We zijn hier wel wat gewend, dus we laten ons dan ook niet frustreren door een beetje mindere weersomstandigheden.

 

Uit Poule A stonden twee wedstrijden op het programma:

 

 

Rien van Leeuwen - Erwin Nibbering 3 – 3 en 4 - 5

José Koopman Marja Roosje

 

Peter de Vries - Dorus Kenter 4 – 4 en 7 - 1

Truus Knijn Marian de Vries

 

Uit poule B waren de wedstrijden:

 

Jan Schilder - John Bargmann 7 – 5 en 7 - 4

Gea Laan Joke Schilder

 

Jack Snoek - Bert Ridder 6 – 7 en 6 - 3

Marga Sleegers Marleen Knijn

 

 

Over het algemeen dus aardig gelijk opgaande partijen. Veelal lekker gespeeld, dus prima gegaan.

 

Over de gehele competitie gezien is alles plezierig verlopen. We hebben wel te kampen gehad met enige blessures, maar dit bleek geen belemmering om wedstrijden te moeten afgelasten. Er zijn altijd wel invallers, die ook een partijtje willen spelen.

Het is wel zo, dat we er voor moeten waken dat er voldoende belangstelling blijft voor deze competitie. Het loopt steeds ietsje terug in aantallen. Deze editie waren er in totaal 20 deelnemers. Er kunnen best wel enkele mensen bij, want meestentijds waren er twee banen bezet en maar twee partijen per baan, per ochtend. Het is altijd een goed begin van de zondagochtend: even sporten en daarna een gezellig kopje koffie of thee. Daarna ben je fris voor een welverdiende zondag.

 

Wij, als deelnemers, hebben genoten en danken Bets voor haar inzet om dit elk jaar weer op te zetten. Er was één bosje bloemen over. Deze is naar Bets gegaan, waarop zij toezegde om volgend jaar de zondag ochtend competitie weer te organiseren.

 

Klik hier voor eindstand

 

Bert Ridder.