Stam Obdam Toernooi 2017

Tennis vereniging St-george

Oeverland 2, Spierdijk | T: 0229-561675

 

 

STAM OBDAM KOGGENLANDTOERNOOI

 

Aan het begin van de zomer (in week 26) zal op de tennisparken van onze gemeente wederom het leukste en gezelligste toernooi van de wijde omgeving plaatsvinden: het Stam Obdam Koggenlandtoernooi. Een uniek evenement dat mede mogelijk gemaakt wordt door de steun van Carrosseriefabriek Stam Obdam (J. Stam & Zn).

 

Deze editie hopen we ook weer heel veel inschrijvingen te mogen ontvangen, in leeftijd variërend van 10 min tot en met 80 plus. De opzet van het toernooi zal hetzelfde blijven zoals u van ons gewend bent. Van 24 juni t/m 2 juli a.s. (week 26) kunnen leden van TV Apollo, TV De Berk, TV St. George, TV Obdam, TC Ursem en TC Westerkogge plus alle inwoners van de gemeente Koggenland, mits zij lid zijn van de KNLTB, meedoen in de strijd om het tenniskampioenschap van de gemeente Koggenland. Tenniskids Groen voor de jongste jeugd, enkel en dubbel (meisjes en jongens door elkaar) staat ook weer op het programma. De leeftijdsgrens om bij de senioren in te schrijven ligt bij 17 jaar. Hierdoor verwachten we dat zowel de jongste als de oudste jeugd gemakkelijk een passend onderdeel kan uitkiezen om mee te doen.

 

De kosten van deelname bedragen voor senioren € 7,50 p.p. en voor junioren € 4,- p.p. per onderdeel. Men mag maximaal voor 2 onderdelen inschrijven. Voor het dubbelspel dienen beide partners in te schrijven. De jeugd strijdt in enkel en dubbel op leeftijd (t/m 12, t/m 14 en t/m 17 jaar). De senioren kunnen hun krachten meten in diverse enkel-, dubbel- en mixed onderdelen (17 jaar en ouder of 35 jaar en ouder). Er wordt in poules gestart; winnaars gaan verder in afvalschema’s. Bij onderdelen die uit één poule bestaan, spelen de nummers 1 en 2 de finale.

 

Alle finales zullen op 2 juli gespeeld worden op de banen van TV St George in Spierdijk en TC Westerkogge in Avenhorn; de prijsuitreiking zal na de laatste finalepartijen gehouden worden bij TV St George. Doe mee en schrijf snel in! De inschrijving staat open tot en met 11 juni. De voorbereidingen zijn reeds in volle gang; de centrale toernooicommissie en de commissies op alle tennisparken zullen er weer alles aan doen om er een geslaagde tennisweek van te maken. Tot ziens op één van de gezellige Koggenlandse tennisparken.

 

U kunt uitsluitend elektronisch inschrijven via de link op de site

 

www.stam-obdam.nl

 

De commissie van het Stam Obdam Koggenlandtoernooi,

 

Ellen van Beek, Willeke Bot, Rinus Laan, Leonie Overboom, George van Dellen, Sjaak Steltenpool, Bianca Blanken, Rien van Leeuwen, Rosan Smit, Jos Zomer, Maxime Smal en Paul Braas