HOBAHO 2016

Tennis vereniging St-george

Oeverland 2, Spierdijk | T: 0229-561675

 

 

Het HOBAHO open tennistoernooi 2016 St. George Spierdijk

 

In de week van 26 maart tot en met 03 april werd er het HOBAHO tennistoernooi gehouden op ons tennispark in Spierdijk. Met een aantal van 181 deelnemers (Let op; dit zijn er gewoon zo’n 75 meer vergeleken met vorig jaar) werden er in diverse categorieën weer mooie wedstrijden gespeeld. Qua weer hebben we het echt wel getroffen; afgezien van 2e Paasdag (waar er veel wind stond en er een dreiging van onweer in de lucht hing) konden alle wedstrijden onder prima omstandigheden gespeeld worden. De commissie bestaande uit Rosa van Leeuwen, Nicolet Kunst, Thea de Decker, Mariëtte Snoek, Mark Blankendaal en Tessa Makkinga hadden dan ook voor 2e Paasdag geregeld, dat de geplande wedstrijden in de tennishal van De Goorn gespeeld konden worden. Commissie, grote klasse voor dit snelle handelen.

 

Zondag 03 april moest een topdag worden; bij de voetbal stonden er 4 thuiswedstrijden op het programma met als topper St. George 1 tegen Victoria1 Een wedstrijd waarbij je van tevoren weet, dat het vol gaat worden in de kantine. Bij de handbal stonden er ook 5 thuiswedstrijden gepland waaronder ook ons 1e elftal en dan nog onze finale dag. En juist op deze zondag waren de weergoden ons ook goed gezind. Heerlijk weer en vanaf 13.00 uur kwam het zonnetje er ook heerlijk doorheen. Met heel veel toeschouwers werden de finales gespeeld. En ik kan jullie zeggen; we hebben echt top finales gezien, waarin er pas in de 3e set bepaald ging worden, wie de titel op zijn naam mocht schrijven. De uitslagen zijn als volgt:

 

 

HD 5

 

1e plaatsRoelof Blom + Dennis van de Wee

2e plaatsJan-Willem Roos+ Sjoerd Schipper

 

HD6

 

1e plaatsDirk Bakker + Stef Dekker

2e plaatsReinout van Dijk + Jorisjan Neefjes

 

HD7

 

1e plaatsHans Klaver + Jeroen Wijte

2e plaats Marco Stam + Rikus Vlaar

 

HD 8

 

1e plaatsMaurits Bos + Rober Dol

2e plaatsSjoerd Bakker + Frank Smit

 

DD 5

 

1e plaatsMaxime Stam + Ilona Stam

2e plaatsJeske Geel + Femke Laan

 

DD 6

 

1e plaatsNatalie Groenewegen + Yvonne Zwuup – van Gerven

2e plaatsAnnemarie Blom + Mariëtte Schipper

 

DD 7

 

1e plaatsLia Bakker + Lida Oudhuis

2e plaatsThea de Decker + Cora Rohde

 

DD 8

 

1e plaatsBianca van den Berg + Karen Teske

2e plaatsBets Bos + Anneke Snoek

 

GD 5

 

1e plaatsWouter Hoedjes + Nieke Klaver

2e plaatsLouis Vorstenbosch + Monique van de Lest

 

GD 6

 

1e plaatsPeter Duinker + Karin Duinker

2e plaatsGer Burger + Saskia Rood – Schouten

 

GD 7

 

1e plaatsNicolet Kunst + Rob Groot

2e plaats Marco Wessemius = Jolanda Sneek – Renkema

 

GD 8

 

1e plaatsMarc Ruijter + Karolien de Smet

2e plaatsHans Teske + Karen Teske

 

 

Na de prijsuitreiking gingen we naar de grote sportkantine, welke al aardig gevuld was en onder het genot van de muziek van “De Roneds” werd deze mooie week op een feestelijke manier weer afgesloten.

 

 

Dan wil ik namens het bestuur alle deelnemers bedanken voor dit geweldige toernooi, alle hoofdsponsors welke dit toernooi hebben mogelijk gemaakt. Onze hoofdsponsor HOBAHO heeft vlak voor de prijsuitreiking te kennen gegeven, dat zij het contract nog eens voor 3 jaar hebben verlengd.

 

 

Verder wil ik de commissie bedanken voor het absoluut top begeleiden van dit toernooi. Het is natuurlijk leuk, als je zoveel deelnemers hebt maar mensen ga er maar eens aan staan. Zoveel mensen, en allemaal met hun eigen persoonlijke verhinderingen en dan toch nog zo weten in te delen, naar een ieders tevredenheid….ik zeg, petje af en absolute complimenten.

 

 

Als laatste wil ik nog iemand in het bijzonder bedanken.

 

 

THEA DE DECKER, zij heeft namelijk aangegeven, dat dit haar laatste jaar als commissie lid is. Na een periode van maar liefst 20 JAAR vond Thea, dat het tijd was, dat de jeugd dit ging overnemen. Thea, zoals ik zondagmiddag op de baan in mijn bedankwoordje naar jou toe al zei; wij hebben heel veel respect voor datgene wat jij allemaal voor het toernooi hebt gedaan. 20 jaar bij dezelfde werkgever (want zo kan je dit ook zien) dat hoor je tegenwoordig niet zo vaak. En dat allemaal op vrijwillige basis, dat getuigd nog eens van pure inzet. Thea, ik denk dat je met een goed gevoel afscheid hebt kunnen nemen, en dat de overige leden jouw kennis hebben overgenomen, en mochten ze er volgend jaar niet uitkomen, zullen zij zich gerust wel weer bij jouw melden.

 

 

Namens het bestuur van onze tennisvereniging, groet ik

 

 

Jeroen Knijn