Clubkampioenschappen najaar 2015

Tennisvereniging St. George

Oeverland 2, Spierdijk | T: 0229-561675Clubkampioenschappen Tennis najaar 2015: De prijzen zijn verdeeld.Van vrijdag 18 tot en met zondag 27 september 2015 werden de clubkampioenschappen tennis in Spierdijk gespeeld. Het toernooi bestond dit najaar uit de volgende onderdelen: jeugd dubbel / heren enkel / gemengd dubbel. Bij de jeugd waren er 12 aanmeldingen (van de 16 jeugdleden, wat een prima percentage deelname is) en bij de senioren hadden er zich 57 mensen aangemeld. Wij als bestuur / organisatie hopen natuurlijk altijd, dat er met een toernooi als deze (met alleen maar eigen leden op de baan) vele aanmeldingen zijn, omdat er bij dit soort toernooien de gezelligheid bovenaan staat. Maar wie weet, hebben we begin volgend jaar meer succes.

 

De jeugd was in 2 groepen verdeeld. 1 groep met “de oudere jeugd” met de leeftijden tussen 11 en 14 jaar en 1 groep met “de jongere jeugd” met de leeftijden tussen 7 en 10 jaar. En mensen, ik kan uit eigen ervaring vertellen, dat het een genot is om naar de jeugd te kijken. Kinderen, die voor het eerst meedoen aan een toernooi en zó leuk zien tennissen, dat is werkelijk waar prachtig. Bij groep 1 kwam het toevallig zo uit, dat de laatste wedstrijd (welke op de finale dag stond gepland) ook een finale wedstrijd ging worden. Met het zonnetje op de baan, heeft de jeugd ons getrakteerd op een prachtige 3-setter. Helemaal leuk.


De uitslag bij de jeugd was als volgt:


Groep 1Groep 2

1e plaats: Iris Knol en Luc Knijn

2e plaats: Sam Laan en Roos Knijn

3e plaats: Stijn Lakeman en Sem Lieben


Groep 2

1e plaats: Elise van Dok en Amy Lieben

2e plaats: Rob Knol en Jasper Laan

3e plaats: Remon Laan en Thijs Pronk


Dan wil ik vanaf deze plaats Marleen Knijn bedanken voor het regelen van de prijzen voor de jeugd.


Dan gaan we verder met de ouderen. Zoals gezegd was het deelnemersveld niet al te groot en heeft de organisatie weer een mooi schema in elkaar kunnen draaien. Vergezeld met het prachtige weer kon alles volgens planning gespeeld worden en werden er op de zaterdagavond al de eerste finale partijen gespeeld. Dit in verband met het feit, dat enkele deelnemers zondagmiddag weer bij het 1e van de voetbal moesten aantreden. Zo zie je maar weer; er wordt met alles en iedereen rekening gehouden. Zondag werden de andere finales gespeeld. Zie je tijdens de 1e wedstrijden nog de jongste spelers op de baan staan, zo staat er in de laatste finale partij ons oudste lid te spelen. Dit alles wederom met een (bijna) strakblauwe lucht en een heerlijk zonnetje. De uitslagen zijn als volgt:


Heren enkel 8

1e plaats: Mark Ruijter

2e plaats: Peter Commandeur


Gemengd dubbel 8

1e plaats: Chris van Hees + Truus Knijn

2e plaats: Arian + Marian Blokdijk


Heren enkel 7

1e plaats: Aad Kunst

2e plaats: Rien van Leeuwen


Gemengd dubbel 7

1e plaats: Jos Wenker + Annemarie Wijte

2e plaats: Rob Groot + Nicolet Kunst


Gemengd dubbel 6

1e plaats: Joris van Leeuwen + Brenda Knijn

2e plaats: Stefan Blaauw + Astrid Koopman


Dan wil ik tenslotte namens het bestuur van onze tennisvereniging Bianca Bargman, Joke van Hees en hun team captain Rien van Leeuwen bedanken voor de prima organisatie en voor het kopen van de leuke prijzen tijdens de verloting. Respect voor deze mensen. Ook een woord van dank aan onze kantine beheerders Ron én Thea de Decker voor het onderhouden van de kantine. Alle deelnemers bedankt voor jullie inzet en op naar het volgende toernooi, namelijk het slottoernooi. Deze wordt gehouden op zondag 18 oktober. Je kunt je hiervoor nog opgeven Cora Rohde via de mail: jam.rohde@quicknet.nl

Daarna gaan we van start met de zondagochtend competitie. Deze gaat van start op zondag 25 oktober. Opgeven kan via de mail naar Bets Bos: betsbos@quicknet.nl


Met vriendelijke groet,

Tennis bestuur RKSV St. George

Jeroen Knijn