Medewerkersfeest Keet

Tennis vereniging St-george

Oeverland 2, Spierdijk | T: 0229-561675


KEETMEDEWERKERSFEEST GROOT SUCCES !!


Zaterdag 12 april hadden we het “keetmedewerkersfeest”.

Een feestavond voor iedereen die meegeholpen heeft om onze nieuwe keet te realiseren.  Ik zag er eigenlijk als een beer tegenop want ik kwam net terug uit Portugal waar ik een paar dagen met mijn maten heb vertoefd.  Maar wat en verrassing, mijn taak werd overgenomen door Corina en Jose. John Snoek heb dit feestje volledig naar zich toegetrokken en samen met Corina en Jose hebben ze er een geweldige avond van gemaakt.


We hadden zo’n 32 medewerkers waarvan er enkele af bericht gaven en heel veel kwamen met partner natuurlijk en zo kwamen we uit op een mannetje of 50. Een biertje met een BBQ had ik in het hoofd, dat zouden we doen. Maar,  na meerdere  vergaderingen hadden ze een heel programma in elkaar gezet. We starten natuurlijk met een borrel en na een uurtje gingen we het eerste spel doen. Er werden 8 ploegen gemaakt  en die streden tegen elkaar in een vragenspel.  Als je de vraag goed beantwoordde mocht je blijven staan en als het fout was mocht je gaan zitten. De ploeg die bleef staan werd dus winnaar.  Ze hadden hele leuke vragen over het dorp verzonnen dus iedereen hield zijn aandacht er goed bij. Het tweede spel was het “logo’s raden”.  Alle bekende logo’s die je elke dag zie maar ga er maar er aan staan om ze op dat moment te herkennen. Daarna kwam er nog een rondje “stemmen raden”.  Heel makkelijk natuurlijk mar daar kan je ook gruwelijk de mist mee in gaan. Ik stond wel op 3 briefjes maar deed helemaal niet mee !!  Bij het derde spel moest je aan je ploeg leden uitleggen wie of wat er op je kaartje stond zonder te wijzen en zonder een deel van het woord te gebruiken. Dat zal normaal geen probleem zijn maar zaterdagavond om een uur of 10,  na ettelijke versnaperingen is dat toch wat lastiger.  Uiteindelijk bleek de ploeg van Ron de Decker het slimst en kwam als winnaar uit de bus.


Tussen deze spellen door stonden John en Jose vlees te verbranden en had Corina druk werk om de drank rond te brengen. Het was weer een top BBQ-tje van Hans Commandeur. Na dit spellen gedeelte had het comité  ook nog een karaoke set gehaald en dit werd natuurlijk groot feest. Erkende zangers als …. deden enorm hun best en maakten er een groot feest van. Om 11 uur trok ik het niet meer en ging naar huis. Om 3 uur sloot de kantinebeheerder de keet na even geïnspecteerd te hebben wat er allemaal aangevuld moest worden. Dit doet hij altijd heel accuraat ’s avonds al zodat hij up to date blijft.

John, Jose en Corina: geweldig bedankt, dit feestje wordt weer in de analen bijgeschreven.


Wim Laan