Openingstoernooi 2015

Tennisvereniging St. George

Oeverland 2, Spierdijk | T: 0229-561675Openingstoernooi 2015Goede dag,Ik Marco Cornips zit achter mijn computer onder het genot van een Bak Koffie als ik nog denk aan de avond hiervoor.

Een verjaardag achter de rug met de nodige biertjes.

Een ieder die dit zal lezen kent mij wel. En zal ook niet raar opkijken als ik zeg dat ik ze wel lust.

Maar vooruit ik had de koffie op en ging een rondje met de hond en dacht shit waarom heb ik me opgegeven, dit gezien mijn tweede hobby langs de waterkant vissen op de Karper.  Maar ja dat mag de pret niet drukken.

Ik had er even goed veel zin in. En ik denk een ieder van jullie die hier vandaag aan deze openingstoernooi mee heeft gedaan er ook zo overdenkt.


Dan niet gesproken over mijn tennis kunsten. Bij vlagen gaat het heel goed en bij veel momenten vaak minder goed zo gaf “Brenda Knijn”  aan Marco blijf nou eens in de afwachting staan als de Bal terug komt dan sta je alweer veel te ver vooruit, waarop ik als antwoord kan geven Ja Brenda dat weet ik zelf ook maar toch doe ik het. En wat deed Johny die strafte mij gewoon door drie keer een punt te maken. Om dat ik na me service te snel instapte.

Maar goed dat geeft niet al doende leert men. Het is een pracht van een dag mooie wedstrijdjes. Zo ging mijn eerste wedstrijd redelijk goed. Ik mocht samen met Jeroen tegen Mark B en Arjan R.

Deze wedstrijd ging gelijk op en verzuimde Jeroen er 4-4- van te maken. Maar des ondanks al niet te min heb ik onwijs lekker getennist met Jeroen. Eindstand 3-4


Tweede ronde mocht ik het opnemen met en tegen Marco C met Daria en Marco R en Alicia.

Waar de uitslag minder was als de eerste of erger hoe het maar gezien wordt uitslag  2-7

Vervolgens gingen we lekker lunchen met dank aan de organisatie hadden ze ook dit goed voor elkaar. Waarop ik nog wel even moest lachen om Pe de Vries. Deze af mij aan ik heb nergens last van als ik veel eet en dan moet tennissen, want ik loop toch niet zij hij.

Nou Pe we hebben het ervaren maar je moest lopen voor je leven op de baan.

Een oudje in beweging was het. En lopen dat hij moest. 


Toen kwam de beruchte derde pot voor mij met Gea en tegen Brenda en John. Niks in te brengen. En daar heeft Brenda mij nog even moeten sturen wat betreft het te snel instappen. Daar heb ik in de vierde partij van genomen met de worden van Brenda heb ik samen met Annemarie een heerlijke pot tennis gespeeld. Eindstand 5-3 met dank aan Brenda want ik hield haar worden in me achter hoofd en ben er veel beter op gaan letten en ja Brenda je hebt gelijk het ging weer veel beter.


Na een mooie en geslaagde dag  gingen we gezellig zoals altijd lekker borrelen. Met de nodige informatie die we mee kregen over de voetbal. En de 3 punten dus dik mee nar huis werd genomen  was dit even het gesprek in de keet. Hierna gingen Bianca en Marijke over tot de orde van de dag en kwamen met de prijs uitreiking. En hele mooie worden Niemand heeft gewonnen en Niemand heeft verloren. een heel sportief gesproken zin. het is de gezelligheid en de sportiviteit met elkaar die het doen.  Dus werden er loten getrokken en ja Bedankt Gea dat jij je prijs wilde afstaan omdat je vorig jaar ook al een stukje mocht schrijven werd ik nu gekozen. En daar zit ik nu te bedenken wat moet ik schrijven. Maar het is me gelukt  en wil hier via deze weg nogmaals de organisatie bedanken voor deze mooie dag. En hopelijk tot volgend jaar. 


En een sportieve!!!!!!  groet van mij uit Spierdijk tot volgend jaar.