Slot Toernooi 2018

Tennisvereniging St. George

Oeverland 2, Spierdijk | T: 0229-561675Tennis slot toernooi.


Ik geloof dat er heel wat tennisers naar deze dag hebben toegeleefd.


Het was weer zover, zaterdag 13 oktober het jaarlijkse tennis slot toernooi te Spierdijk en zoals horen zeggen ... een van de gezelligste tennisdagen op ons tennispark.


Drie heerlijke ingrediĆ«nten waren er al aanwezig:   De catering ( Cora Rohde en Rosa van Leeuwen ), een mooie groep van 24 tennisers en moeder natuur wist ook van dit spectakel af en liet de zon volop schijnen.


Bij aankomst heeft iedereen kunnen genieten van een lekker bakkie koffie/thee met een zelfgemaakte cake en speculaas om vervolgens de baan op te gaan. Voor de organisatie een mooi aantal van 24 man om een goede indeling te kunnen maken.


Iedereen heeft mooi 4 wedstrijden kunnen spelen van een half uur om vervolgens ook weer een half uurtje bij te komen onder het genot van een drankje en naar de andere wedstrijden te kijken.

Er waren leuke rally's op de banen te zien de ene nog langer dan de andere. Gelukkig voor de gene die pauzeerden en voor de toeschouwers ook her en der de grappige momenten. Prachtig om telkens als excuus te horen dat de laaghangende zon de boosdoener was

( Ja ja )... maar inderdaad  hij was goed vel...


Na de eerste twee wedstrijden gespeeld te hebben was het etenstijd.. De dames Cora Rohde en Rosa van Leeuwen hebben samen twee overheerlijke soepen gemaakt: Mexicaanse soep en Uiensoep.

Een lekker broodje erbij en iedereen was weer klaar voor de overige twee partijen.


Al met al.. het was een mooie dag er werdt heerlijk getennisd, gegeten, gelachen en uiteraard werdt er (even) nagezeten. Na de eerste borrels met ook weer de heerlijke verzorgde hapjes door de dames was het tijd voor de statistieken van de dag met drie prijzen. De spelers met de meeste punten waren Arjan Ruijter en Peter Commandeur. Zij moesten loten voor 1 prijs en die won Arjan. De speler met het laagst aantal punten was Arie Bakker en er werdt ook een prijs geloot voor de ( beste ) nieuwkommer. Ilse Bleeker, Tjazah Blokdijk, Danique Berkhout, Dian Immink en Paulo Bakker waar de laatste persoon in questie besloot als laatste het lootje uit de emmer te pakken (  want dames gaan toch voor ) en het nummertje trekt die goed was voor een lekker zakje met kruidmoppen en om een heel mooi verslag te schrijven.


Dank voor de organisatie, de dames van de catering de spelers en toeschouwers voor de mooie dag.


Paulo Bakker