Slottoernooi 2014

Tennisvereniging St. George

Oeverland 2, Spierdijk | T: 0229-561675Slottoernooi 2014Zondag 19 oktober was het slot toernooi. Ik werd om 10.10 uur gebeld dat ik om 10:15 uur moest tennissen.

Was even een misverstand want ik dacht dat om  10:30 uur aanwezig moest zijn om te beginnen met koffie en gebak maar dat liep even iets anders.

Ik snel op mijn fietsie naar de tennisbaan maar Cora had het al opgelost en was voor mij al de baan op gegaan. Dus uiteindelijk alles weer keurig opgelost. Het was uiteindelijk weer een hele goede en gezellige dag alleen het weer kon iets beter, maar dat hebben we helaas niet in de hand. De reden dat ik dit stukje moest schrijven  was omdat Cor van Roon en ik hetzelfde aantal  punten hadden gehaald. Ik kreeg van Cor het zakje met pepernoten en daar aan vast zat dat ik het stukje moest schrijven.

Ik hoop dat er volgend jaar meer mensen zich opgeven. Het is altijd een hele gezellige dag en de organisatie doet het niet voor niets.

Verder wens ik iedereen  veel tennisplezier verder en wil Cora bedanken voor de perfecte organisatie en het lekkere eten onder de middag.


Groetjes , Jopie Kunst